Krajnc Oprema

Deutsche Spracheenglish language

IZJAVA O VAROVANJU ZASEBNOSTI

Varovanje posameznikove zasebnosti na spletu je ključno za prihodnost spletnega poslovanja. S to Izjavo o varovanju zasebnosti dokazujemo svojo zavezanost k varovanju posameznikovih podatkov in zasebnosti. Ta Izjava o varovanju zasebnosti opisuje naše ravnanje s podatki, s katerimi je mogoče neposredno ali posredno identificirati posameznika.

SPLOŠNE INFORMACIJE

Izjava o varovanju osebnih podatkov
Strojna oprema, Krajnc Zdravko s.p., Obrtna ulica 9, 2366 Muta (v nadaljevanju Krajnc Zdravko s.p.).
Krajnc Zdravko s.p. spoštuje zasebnost uporabnikov in se zavezuje, da bo pridobljene podatke varoval skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov in neželeno komunikacijo.
Uporabnik Krajnc Zdravko s.p. posreduje svoje osebne podatke, na ta način daje svojo osebno privolitev za obdelavo njegovih osebnih podatkov in sicer dovoljuje Krajnc Zdravko s.p., da zbira, pridobiva, vpisuje, ureja, vpogleduje, shranjuje ali na drug način obdeluje njegove osebne podatke.
Profiliranje dogodkov. Če se prijavite na Krajnc Zdravko s.p. dogodek, seminar ali spletni seminar, lahko Krajnc Zdravko s.p. deli osnovne podatke o udeležencu (vaše ime, podjetje in elektronski naslov) z drugimi udeleženci istega dogodka, seminarja ali spletnega seminarja, da zagotovi komunikacijo in izmenjavo idej.

Uporabnik je seznanjen in se strinja, da bo Krajnc Zdravko s.p. njegove osebne podatke uporabil za naslednje namene:
 • vzpostavitev kontakta preko pošte, e-pošte, telefona, SMS-a,
 • priprave, prilagajanja, posredovanja ponudbe in drugega oglasnega materiala ter izpolnjevanja pogodbenih dolžnosti,
 • namene izvajanja raziskave trga, profiliranja, segmentacije, aktivnosti vzorčenja in anketiranja,
 • nemotenega delovanja ter izboljšav produktov in produktnih rešitev, ki se navezujejo na osebne podatke zaposlenih v podjetju in njihove povezave z drugimi zaposlenimi ali drugimi podjetji,
 • izvajanja marketinških aktivnosti podjetja,
 • posredovanja podatkov tretjim osebam, pri čemer lahko tretje osebe pridobljene podatke uporabijo za marketinške in druge komercialne potrebe,
 • izvajanja nagradnih žrebanj, tekmovanj in drugih promocijskih aktivnosti.

Uporabnik je seznanjen, da lahko s posredovanjem odjave na elektronski naslov info@krajnc-oprema.si od Krajnc Zdravko s.p. kadarkoli zahteva prenehanje uporabe njegovih osebnih podatkov za namene neposrednega trženja. Krajnc Zdravko s.p. bo v 30 dneh od prejema zahtevka uporabnika preprečil nadaljnjo uporabo njegovih osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter ga o tem v 10 dneh obvestil. Svoje soglasje v skladu s tem dokumentom lahko kadarkoli prekličete tudi preko povezave odjava, ki je navedena v naših e-novicah. Če soglasje prekličete, Krajnc Zdravko s.p. ne bo več obdeloval osebnih podatkov, za katere velja to soglasje, če to ni zakonsko zahtevano.

Ta spletna stran lahko vsebuje povezave do tujih spletnih strani. Krajnc Zdravko s.p. ni odgovoren za prakse glede zagotavljanja zasebnosti ali vsebino spletnih strani zunaj podjetja Krajnc Zdravko s.p., zato priporočamo, da dobro preberete izjave o varovanju zasebnosti takih tujih spletnih strani.

PIŠKOTKI IN SPLETNI SIGNALI

Nekatere spletne strani podjetja Krajnc Zdravko s.p. uporabljajo tehnologijo, ki se imenuje “piškotki”. Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki se shrani na trdem disku vašega računalnika, ko odprete spletno stran ali določen del spletne strani. Piškotki omogočajo podjetju Krajnc Zdravko s.p., da se seznani s tem, kateri deli njegovih spletnih strani so najbolj priljubljeni, katere strani uporabniki obiskujejo in koliko časa se na teh straneh nahajajo.

Krajnc Zdravko s.p. uporablja piškotke za ugotavljanje strukture prometa na njegovih straneh, kar mu pomaga pri izboljšavi strukture spletne strani in prilagajanju vašim željam, saj si želimo, da bi strani čim bolj ustrezale zanimanju in željam uporabnikov. Na primer, spremljamo mesta, ki jih ljudje obiskujejo, in obiskovalčeve dejavnosti na naših spletnih straneh. Krajnc Zdravko s.p. uporablja piškotke za ponovno trženje. Pri izvajanju in shranjevanju teh izsledkov ostanejo podatki nerazkriti. Če ne želite sprejemati piškotkov, jih lahko onemogočite z upoštevanjem navodil izdelovalca brskalnika. Več o teh funkcijah si, prosimo, oglejte v navodilih za uporabo brskalnika.

DOSTOP DO PODATKOV PODJETJA IN VAŠIH OSEBNIH PODATKOV

Pravico imate dostopati do osebnih podatkov, podatke prepisati, kopirati, dopolniti in popraviti ali brisati nepravilnosti v vaših osebnih podatkih ter tudi nasprotovati njihovemu obdelovanju. Dajanje osebnih podatkov je prostovoljno. Prav tako imate pravico, da izveste, kdo so uporabniki osebnih podatkov ali kakšne vrste uporabnikov so.
Če si želite ogledati, popraviti, spremeniti ali posodobiti svoje osebne podatke ali podatke vašega podjetja, nam jih pošljite na naslov info@krajnc-oprema.si ali pa nas pokličite na (02) 876 11 51.
Na omenjeni telefonski številki smo vam na voljo tudi za vsa dodatna pojasnila.

Mnenja

Smo dolgoletni zadovoljni uporabniki vašega mešalca. Uporabljamo ga za mešanje kruha in moram vas samo pohvaliti. 

Jožica iz Prekmurja

Zakaj smo najboljša izbira?

 • Ker izdelujemo tehnološko in estetsko dovršene izdelke prilagojene različnim potrebam, izpolnimo pa lahko tudi vaše posebne želje.

  Ker smo izdelali že na tisoče strojev in naprav, ki so izdelani na podlagi dolgoletnih izkušenj.

  Ker ponujamo največ za vaš denar, to je odlično razmerje med ceno in kvaliteto.

 • Ker so naši zaposleni, strokovno usposobljeni sodelavci, ki znajo in želijo rešiti vsako vašo težavo.

  Ker pri naših strankah veljamo za zanesljivega partnerja, s katerim je sodelovanje enostavno in prijetno, saj se trudimo vse želje in zahteve naših kupcev izpolnjevati hitro in zanesljivo.

  Ker se pri nas čutimo odgovorne do narave in ljudi.

 • Informacije
 • Strojna oprema
 • Krajnc Zdravko s.p.
 • Obrtna ulica 9
 • 2366 Muta
 • Slovenija

Brezplačno gradivo

Naroči brezplačni predstavitveni katalog.